Hoquei sobre herba

L'Atlètic remunta a l'Egara.

En un final polèmic, l'Atlètic Terrassa va capgirar el duel vallesà en els últims tres minuts contra l'Egara, que diu pràcticament adéu a les seves aspiracions al títol. Amb un penal córner i un penal stroke, l'Atlètic va firmar el 3-2 definitiu que manté dos punts d'avantatge al capdavant de la classificació respecte al Polo, botxí de l'RS Tenis (6-1), i del Club de Campo, que es va endur el derbi madrileny contra el Complutense (5-1). Avui, la segona part de la doble jornada, amb duels més assequibles per als aspirants. En canvi, per al Barça, que ahir va perdre a casa un duel directe per la salvació contra el Sant Sebastià (0-2), juga avui un altre partit transcendental contra l'RS Tenis. EL 9