Rugbi

La USAP es complica la vida

Rugbi. Va perdre contra el Newport Dragons (23-13) en la segona jornada de la Challenge Cup. L'equip nord-català no va fer el seu únic assaig fins al minut 80, sense temps per remuntar

NEWPORT23


USAP13


NEWPORT DRAGONS: M. Thomas, Chavhanga, Hughes, Smith, Brew, Tovey, W. Evans, Faletau, G. Thomas, L. Evans, Sidoli, Jones, Way, Burns i Williams. També van jugar Price, Buck i Morgan.

USAP PERPINYÀ: Porical, Plante, Mermoz, Hume, Candelon, Hook, Cazenave, Tonita, Perez, Ie Corvec, Tchale-Watchou, Olibeau, Bourrust, Geli i Freshwater. També van jugar Guirado, Schuster, Mas, Britz, Guiry, Coetzee, Mele i Laharrague.

ÀRBITRE: Neil Paterson.


La USAP de Perpinyà va complicar-se la vida en la Challenge Cup, la segona competició de rugbi més important del continent, a causa de la derrota al camp del Newport Dragons (23-13). L'equip nord-català no va aconseguir el seu primer assaig fins al minut 80, per mitjà de Plante (23-11). Fins llavors només havia estat capaç de puntuar amb dos assaigs de James Hook. El jugador gal·lès va convertir l'últim xut entre els tres pals sense temps per remuntar.

Aquest resultat deixa la USAP amb un balanç d'un triomf i una derrota en el grup 4, que lidera el Newport. La USAP jugarà la pròxima jornada a l'Aimé Giral contra el Prato (8 de desembre, 19.00 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)