Hoquei sobre herba

El Terrassa cerca a Santander el que no obté a Sant Sebastià

Hoquei herba. Els vallesans van perdre a Bedabieta (3-1) i deixen escapar una oportunitat d'or d'assegurar-se matemàticament la presència en el grup que lluitarà pel campionat de lliga

L'Atlètic, l'Egara i el Polo ja formen part del grup que s'hi jugarà el títol

El Terrassa va perdre ahir contra l'Atlético San Sebastián a Bedabieta (3-1) en partit corresponent a la vuitena jornada de lliga i que s'havia suspès per culpa de la pluja. Aquest contratemps allarga la pugna per l'última plaça de la lligueta pel títol, que encara no té amo, però que es resoldrà avui en la darrera jornada de la primera fase. Els bascos es van avançar en el marcador en transformar un penal-córner, però el Terrassa va empatar en una acció idèntica. En la segona meitat, els catalans van sucumbir al domini de l'Atlético de Sant Sebastian i van rebre dos gols que no van poder respondre. L'entrenador Marc Barrachina no va poder comptar amb un dels jugadors més importants, Xavi Lleonart, que s'havia lesionat la setmana passada.

Els vallesans, amb la derrota, van permetre que els bascos ressorgeixin i s'hagin convertit en el quart candidat a cloure el campionat entre els sis primers i, a part de segellar la permanència, passar a formar part del grup d'equips que es disputaran la lliga en la segona fase. Els altres dos aspirants són el Pozuelo i el Real Santander Tenis. Precisament, els càntabres són el rival del Terrassa, avui.

Si els terrassencs aconsegueixen el seu objectiu a Santander, acompanyaran l'Atlètic de Terrassa, el Club Egara i el RC Polo en la lluita pel títol. A més, es classificarien per la copa del Rei que disputen els set primers classificats i el Pozuelo, club organitzador.

El principal avantatge és que dos dels rivals tenen compromisos molt complicats, l'Atlético San Sebastián s'enfronta a l'Atlètic i el Pozuelo visita el Pla del Bon Aire per batre's amb el Club Egara, mentre que el Terrassa es veu les cares amb el quart equip implicat en la lluita per la permanència.

El Barça en la seva lluita

L'últim representant català de la divisió d'honor, el Barça, lluitarà per la permanència en la segona fase. Però avui ja afronta un partit important contra el Benalmádena, immers en la mateixa lluita, ja que els resultats de la primera fase s'arrosseguen en la segona entre els equips que quedin entaulats en el mateix grup.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)