Voleibol

Sis catalans al preolímpic

Voleibol. Espanya busca a Eslovàquia l'única plaça que hi ha en joc per ser a Londres l'estiu vinent amb una plantilla en què el cinquanta per cent són jugadors del Principat

La selecció espanyola masculina de voleibol afronta des d'avui el preolímpic a la ciutat eslovaca de Poprad amb un equip format per un 50% de jugadors catalans. Dels dotze integrants que busquen l'única plaça per ser a Londres 2012, sis són catalans, tot just aquesta temporada en què cap conjunt del Principat milita en la màxima categoria arran de la retirada tant del Sant Pere i Sant Pau de Tarragona com del Barça. Els seus rivals de grup seran Àustria i Eslovàquia. En l'altre grup hi ha Turquia, Estònia i Montenegro. Els dos primers de cada grup jugaran la semifinal i només el campió segellarà el passaport. Els jugadors catalans són Josep Miquel Sugranyes, Francesc Llenas i Sergi Arranz (Caja 3 Terol), Marc Altayó i Daniel Rocamora (Sòria) i Iban Pérez (Unicaja), el jugador més resolutiu en atac del conjunt que dirigeix Fernando Muñoz. Arranz ha estat el darrer a entrar en la convocatòria i ho ha fet substituint el lesionat Víctor Viciana, que va jugar la fase prèvia contra Dinamarca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)