Esport i política

Madrid no s'està de res tot i la crisi

Olimpisme. L'Ajuntament de Madrid aprova una despesa de 600.000 euros per al funcionament de la Fundació Madrid 2020

Als mals moments, més despesa. Això és el que deuen haver pensat a Madrid, ja que ahir la junta de govern de l'Ajuntament, el més endeutat de l'Estat espanyol, va aprovar una despesa de 600.000 euros, que aniran destinats a la Fundació Madrid 2020.

Aquest pressupost ha estat aprovat la mateixa setmana en què ha quedat constituït el patronat de la fundació, que estarà encapçalat per l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz Gallardón; el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco (que serà l'encarregat de dirigir la candidatura), i Mercedes Coghen, directora general d'Esports de l'Ajuntament de Madrid, que ja va estar al capdavant de la candidatura presentada per als Jocs del 2016. Entre els altres integrants del patronat de la fundació, hi trobem el portaveu socialista a l'Ajuntament de Madrid, Jaime Lissavetzky; el vicealcalde de Madrid, Manuel Cobo, i el cap de relacions externes del FC Barcelona, Manel Estiarte.

Aquesta serà la tercera candidatura consecutiva que presenta Madrid per organitzar uns jocs olímpics, després de les dels anys 2012 i 2016. Es preveu una despesa total que s'acostaria als més de 37 milions d'euros que va costar la del 2016.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)