Voleibol

Espanya manté el somni olímpic en el desempat

Voleibol. L'equip estatal, amb sis catalans i un Iban Pérez estel·lar, supera Eslovàquia en cinc sets i es guanya la plaça per al preolímpic

Eslovàquia2


Espanya3


La selecció espanyola, amb sis catalans a les seves files, manté viu el somni olímpic després de superar Eslovàquia en un partit molt ajustat que es va haver de resoldre en el set de desempat. El conjunt de Fernando Muñoz, amb un Iban Pérez molt inspirat i un gran joc col·lectiu, va donar el primer cop. El domini estatal, però, no va tenir continuïtat i l'equip local va igualar el duel. El guió es tornaria a repetir en el tercer i el quart sets. Així, el partit es va haver de resoldre en un cinquè parcial en què Noda va tancar un bloqueig que situa Espanya en el preolímpic de Bulgària, el mes de maig vinent.

ESLOVÀQUIA: Nemec (22), Skladany (3), Kmet (11), Divis (10), Piovarcy (10), Chritiansky (16), Ondrusek (lliure). També van jugar: Bencz (2), Hupka, Zatko (1) i Spoko (8). ESPANYA: Hernán (1), Noda (15), Sugrañes (11), Sevillano (8), Fernández (8), Pérez (27); Llenas (lliure). També van jugar: Delgado, Rocamora, Arranz i Palharini (2). PARCIALS: 20-25 (26'), 25-21 (25'), 23-25 (30'), 25-21 (27') y 15-17 (21'). ÀRBITRES: Stipnicev i Di Giacomo. PÚBLIC: 2.450 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)