Futbol sala

Les noies debuten a Praga

Futsal. La selecció catalana femenina comença avui l'aventura del campionat d'Europa de Praga. L'estrena, contra Itàlia

Nou repte per a la selecció femenina de futbol sala, campiona del món l'any 2008. És l'europeu de Praga, una competició en què participen cinc seleccions (Rússia, República Txeca, Itàlia, França i Catalunya) i que es juga amb un format de lligueta de tots contra tots, en què els partits es distribuiran en 5 jornades des d'avui fins al dissabte. Quedarà campió l'equip més regular, i en cas d'empat, primer es mirarà l'average individual, i si fos necessari, el global. En principi, Catalunya és considerada una de les seleccions favorites, juntament amb Rússia i l'amfitriona, la República Txeca. En la jornada inaugural d'avui Catalunya s'enfronta amb Itàlia a partir de les cinc de la tarda, amb l'esperança de començar amb bon peu. Avui també es jugarà el partit entre França i la República Txeca.

La selecció catalana serà entrenada per Toni Marchal, i les jugadores convocades són les següents: Leticia Illa, Carlona Jiménez, Núria Alcalde, Deidre Céspedes, Cristina Seguer, Sonia Álvarez, Cristina Moreno, Carolina Juliench, Alejandra Mateu, Juti Peran, Cristina Gómez, Ester Gómez, Mònica Bernabé i Anna Munné.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)