Hoquei sobre herba

Espanya posa a prova l'hegemonia australiana

Hoquei sobre herba. Els de Martín derroten Holanda (3-1) en les semifinals del Trofeu de Campions i avui disputaran la final contra l'actual campió

HOLANDA1


ESPANYA3


Els dos mateixos protagonistes del partit inaugural del Trofeu de Campions seran els encarregats de clausurar la competició avui. Espanya es va desfer d'Holanda, subcampiona d'Europa, (1-3) en un partit que sempre va controlar, especialment gràcies al lideratge de Santi Freixa i als gols de Tubau, Oliva i Dabanach, i es va embutxacar el bitllet per a la final; mentre que Austràlia, actual campiona del món, va patir més per eliminar Nova Zelanda, els amfitrions, (2-1) en l'altre partit de semifinals.

Així doncs, els espanyols tindran l'oportunitat de venjar-se de la derrota que van patir en el primer partit contra els australians (3-2), en un duel que dominaven en el descans, però que se'ls va escapar en el tram final. Però sobretot intentaran trencar la ratxa victoriosa dels australians en el Trofeu de Campions, una competició que han guanyat en les tres últimes edicions, una contra els espanyols (2008).

El torneig ha servit també per evidenciar una millora de la selecció de Dani Martín respecte a la discreta actuació que va protagonitzar en l'Europeu de l'estiu passat.

HOLANDA: Stockmann, Vermeulen, De Voogd, Taekema, De Nooijer, De Wijn, Hofman, Van der Horst, Caspers, Jenniskens i Billy Bakker. També van jugar: Van Ass, Weusthof, Hertzberger, Jolie i Weerden. ESPANYA: Cortés, Terraza, Enrique, Fernández, Ramón Alegre, Fábregas, Delàs, David Alegre, Freixa, Edi Tubau i Oliva. També van jugar: Pau Quemada, Marc Sallés, Ballbé, Pérez-Pla i Dabanch. GOLS: 0-1 (2) Edi Tubau. 0-2 (25') Oliva. 1-2 (33') De Voogd. 1-3 (51') Dabanch. ÀRBITRE: Ueda (Japó) i Wright (Sud-àfrica).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)