Hoquei sobre herba

El torneig

El primer lloc continua com a terreny privat

Hoquei sobre herba. Austràlia, amb un solitari gol, va batre Espanya en la final del Trofeu de Campions

ESPANYA0


AUSTRÀLIA1


Espanya, composta per una formació gairebé íntegrament catalana, ha ofert la millor versió en el Trofeu de Campions. Només la potent Austràlia (actual campiona del món i guanyadora de les últimes quatre edicions del torneig que reuneix els vuit millors equips del planeta) l'ha pogut aturar. D'aquesta manera, ha foragitat els dubtes creats arran de la discreta actuació en l'europeu i afronta el repte olímpic amb garanties.

La progressió espanyola encara hauria pogut trobar una recompensa millor. El conjunt liderat per Santi Freixa, millor jugador del torneig, va sortir sense complexos i va generar oportunitats per avançar-se. David Alegre va signar el primer avís i Roc Oliva, habilitat per una magistral passada de Freixa, va fer l'ocasió més perillosa. Els australians van tenir més problemes per generar perill gràcies a la tasca defensiva dels de Martín, però a 11 minuts del final Ockenden va decidir.

ESPANYA: Cortés, Terraza, Enrique, Fernández, Ramón Alegre, Fábregas, Delàs, David Alegre, Freixa, Edi Tubau i Oliva. També van jugar: Quemada, Sallés, Ballbé, Pérez-Pla i Dabanch. AUSTRÀLIA: Charter, Dwyer, De Young, Ciriello, Wilson, Butturini, Doerner, Ockenden, Swann, Kavanagh i Abbot. També van jugar: Simpson, Brown, Gohdes, Patterson i Deavin. GOLS: 0-1 (59') Ockenden. ÀRBITRE: Jamson (ANG) i Lae (COR).
Els resultats
(FINAL) Espanya - Austràlia
0-1
(3r LLOC) Nova Zelanda - Holanda
3-5
Classificació final
1r. Austràlia
2n. Espanya
3r. Holanda
4t. Nova Zelanda
5è. Alemanya
6è. Gran Bretanya
7è. Pakistan
8è. Corea
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)