Hoquei sobre herba

Torneig immaculat

Hoquei sobre herba. El Polo va revalidar el torneig de Reis en vèncer la selecció europea (4-2) amb un efectiu Àlex Casasayas, autor de tres gols

El Polo va culminar ahir una trajectòria perfecta en el tradicional torneig de Reis en imposar-se a la selecció europea (4-2). Anteriorment també havia resolt amb victòria els dos primers compromisos, i això li va servir per revalidar el títol que havia aconseguit en l'edició anterior. És la sisena vegada en els últims dotze anys que el Polo reté el seu torneig.

Els de Dado Fàbregas depenien d'ells mateixos per proclamar-se campions, i fins i tot un empat els hauria pogut servir. Però tot i això van saltar al terreny de joc mirant de no especular i abans de complir-se el minut cinc Àlex Casasayas va inaugurar el marcador. El combinat europeu va reaccionar un minut més tard. Tanmateix, abans del descans, Manel Terraza i Àlex Casasayas van col·locar al davant els barcelonins (3-1). En la represa, Àlex Casasayas va signar el seu tercer gol de la matinal i els europeus encara van tenir temps d'anotar una segona diana.

Catalunya, que encetava la jornada amb opcions de victòria final, es va haver de conformar amb la segona posició després de derrotar el Monkstwon irlandès, també per 4 a 2. I el tercer lloc del podi d'honor va ser per a l'altre representant català de la competició: el Pedralbes, que es va desfer del Leuven belga (2-1) en el primer partit d'ahir.

Les russes triomfen

En categoria femenina, el Polo encarava la jornada decisiva amb possibilitats de seguir les passes dels seus companys de club, però sense èxit. Havien de batre el Metrostroy rus i no van poder ni plantar-li cara pel cansament i les baixes de les jugadores internacionals. L'equip de l'Est es va esplaiar a gust golejant les catalanes (0-8). El contratemps també les va apartar de la segona posició, que va ser per a la Reial Societat, que ahir es va desfer del Castelldefels (2-0).