Rugbi

La Santboiana també vol la copa

Rugbi. Els de Lewis Williams visiten l'Ampo Ordizia en un duel a vida o mort per ser a les semifinals de la copa. Fa només una setmana que els de Sant Boi ja van visitar l'estadi d'Altamira i hi van aconseguir una important victòria en lliga (21-32)

El camp d'Altamira viurà avui el segon partit consecutiu entre l'Ampo Ordizia i la Santboiana SEAT. Si diumenge passat els catalans aconseguien emportar-se una important victòria en la lliga (21-32), avui es reviurà el partit en el format de copa, en què els dos equips hi debuten.

La retirada de la competició de l'Alcobendas fa que en el grup A només hi quedin l'Ordizia i la Santboiana, situació que transforma el partit d'avui en un duel a vida o mort en què només el vencedor aconseguirà la plaça que dóna accés a les semifinals. Es preveu un enfrontament dur i de bon rugbi entre dos dels millors equips de la competició, on l'Ordizia de ben segur que tindrà ganes de revenja després de la desfeta del diumenge passat i tindrà el suport del seu públic des de la graderia.

Moltes baixes

Per al partit d'avui, la Santboiana tindrà les baixes dels lesionats Mauro Palau, Víctor Marlet, Toby Carroll i Àlex Palomo, del sancionat Mario Sagario, i de Pablo Llorens i Damian Mantelli per motius laborals. En vista del gran nombre d'absències, l'entrenador Lewis Williams ha convocat els jugadors del sènior 2 Jordi Trubat, Khalit Gallid i Amirani Chichua, el juvenil Nil Baró, i Oriol Garcia, que torna a la convocatòria. El partit començarà a les 12 del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)