Rugbi

La Santboiana de les dues versions, fora de la copa

Rugbi. Els catalans es van plantar en el descans dominant 0 a 20, però en la represa l'Ordizia va poder capgirar el marcador i va passar a semifinals

SANTBOIANA23


ORDIZIA27


La Santboiana haurà d'esperar per celebrar la dotzena copa del Rei com a mínim una edició més. Ahir va desaprofitar un avantatge claríssim en el descans (0-20) i va acabar perdent contra l'Ordizia i eliminat de la competició.

Els catalans, que diumenge passat ja havien guanyat l'Ordizia en partit de lliga, van començar amb molta empenta: ocupant i defensant molt bé el terreny de joc. Thompson, en transformar un cop de càstig, va avançar la Santboiana. L'avantatge encara va donar més confiança a l'equip dirigit per Lewis Williams, amb moltes baixes. La melé era catalana i la touché, també. Abans del descans, els de Sant Boi van ampliar l'avantatge gràcies a dos assajos i les corresponents transformacions de Thompson.

El descans va servir per canviar radicalment el desenvolupament del partit. Els bascos es van convertir en els únics dominadors i els catalans, desconeguts, van anar a remolc i només van donar senyals de vida amb un cop transformat des del mig del camp per Staat (21-23). L'Ordizia no va decaure, va mantenir la línia i es va endur el triomf.

AMPO ORDIZIA: Mungia, Aierbe, Lolotonga, Marotias, Parker, Lerma, Iruarriz, Freeman, Susos, Kroll, Mujika, Puyadena, Simpson, Martín i Huxford. També van jugar Abanzabalegi, Grende, Heame, Del Rio, Elorza i Tudela. SEAT SANTBOIANA: Balsalobre, Miniño, Acevedo, Massoni, Lyons, Guerrero, Oliver, Severino, Trubat, Thompson, Baró, Geldenhuys, Richmond, Le Roux i Serrano. També va jugar Staat. MARCADOR: 0-3 (6') Thompson. 0-6 (14') Thompson. 0-13 (29') Assaig d'Acevedo i Thompson transforma. 0-20 (37') Assaig d'Acevedo i Thompson transforma. 7-20 (43') Assaig de Simpson i Kroll transforma. 14-20 (56') Assaig d'Abanzabalegi i Kroll transforma. 21-20 (60') Assaig Puyadena i Kroll transforma. 21-23 (70') Staat. 24-23 (72') Kroll. 27-23 (77') Kroll. ÀRBITRES: Mourinha. Va mostrar targeta groga al local Parker i al visitant Geldenhuys.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)