Rugbi

Patiment i lesions

Rugbi. El cuer planta cara a la Santboiana, que aconsegueix una nova victòria però perd per lesió fins a final de temporada Rafael Staat

La Santboiana va aconseguir una nova victòria a la lliga en un partit en què va patir el que no està escrit contra el cuer, l'Universitat de Vigo, que va aconseguir marcar el seu ritme durant pràcticament tot el partit. El matx es va decidir per una marca de melé dels catalans tot just acabat el descans. La pitjor notícia va ser la lesió en la primera part de Rafael Staat, que va haver d'abandonar el camp. Al final del partit es va confirmar que s'havia fet un trencament dels lligaments creuats i que probablement no podrà tornar a jugar aquesta temporada. El seu substitut, Víctor Marlet, també es va lesionar i podria tenir una fissura a la tíbia.

Els gallecs, cuers de la competició, sortien com a víctimes propícies contra un rival imparable en les jornades prèvies al campionat. Amb tot, van saber jugar les seves armes. Es van avançar amb un cop de càstig i van saber frenar una per una les accions dels locals, que ni amb la marca de Jorge Stavros (8-3) van poder fer el seu joc habitual. La baixa de Thompson en la tercera línia, en aquest sentit, es va notar més del compte.

SANTBOIANA13

VIGO11

SEAT SANTBOIANA: Chichua, Miniño, Sagario, Massoni, Lyons, Stavrou, Oliver, Severino, Trubat, Staat, Richmond, Geldenhuys, LeRoux, Serrano i Garcia. També van jugar Balsalobre, Mantelli, Guerrero, Puigbert, Baró i Marlet.

VIGO: Ferreras, Prieto, Constant, Berlande, Fernández, Usero, Hall, Griffin, Katsakos, Hamilton, Blanco, Arrizabalaga, Parag, De Cabo, Riky i Tukaki. També van jugar Mera, Gómez, Abadia, Vázquez, Marques i Gainzarain.

MARCADOR: 0-3 (3'). 3-3 (8'). 8-3 (18') Stavros. 8-6 (20'). 8-11 (28'). 13-11 (36')

ÀRBITRE: Montoya (País Basc).