Rugbi

L'Olímpic de Roma, seu del Sis Nacions per primera vegada

Rugbi. Pengen el cartell de “no hi ha entrades” per al duel Itàlia-Anglaterra. França rep Irlanda a París; i, demà, País de Gal·les-Escòcia

Els tres únics equips que continuen aspirant al Grand Slam afronten aquest cap de setmana la segona jornada del Sis Nacions amb moltes possibilitats d'aconseguir el seu segon triomf. L'Olímpic de Roma, amb capacitat per a 73.000 espectadors, serà per primer cop l'escenari d'un partit d'aquest torneig i s'ha hagut de penjar el cartell de “no hi ha entrades” per veure el duel entre Itàlia i Anglaterra, que presentarà un quinze rocós com el de Murrayfield. A París s'enfrontaran França i Irlanda, els dos equips que presenten millors números des que el torneig es va ampliar a sis conjunts. El quinze del gall té la baixa d'última hora de Yachvili, mentre que Irlanda intentarà refer-se de la derrota contra el País de Gal·les en l'últim sospir. Demà els dracs rojos jugaran a Cardiff contra Escòcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)