Hoquei sobre herba

GLÒRIA COMERMA

JUGADORA HOQUEI HERBA

“Serà difícil, però no impossible”

Com ha anat la preparació amb vista al torneig preolímpic?

Vam començar el 3 de gener i hem anat fent concentracions en què en unes ha tingut una mica més d'importància el físic i en d'altres, els partits, però crec que s'han fet bé les coses. Ara ja estem en la recta final i d'aquí a una setmana marxarem cap a Bèlgica amb la feina ben feta.

Com veu els rivals?

Seran més complicats del que ens pensàvem, sobretot Bèlgica i Irlanda, sense infravalorar els altres. Aquests dos rivals no dic que sigui impossible guanyar-los, però sí que serà complicat.

Quines garanties hi ha d'anar als Jocs?

Serà complicat, però no impossible. No pots fallar cap partit, has de ser molt regular durant tot el torneig i fer una final un altre cop digna de merèixer anar a Londres. Crec que l'equip està preparat i que s'hauran de fer les coses molt bé. Tinc confiança que podrem fer-ho.

És capitana del club Egara. Li agradaria ser-ho de la selecció?

Ser capitana de l'Egara és una responsabilitat que m'agrada i m'ho passo bé. Amb la selecció és una responsabilitat bastant més seriosa, però evidentment si en un futur he de ser capitana de la selecció m'agradaria. Ara mateix, però, no hi penso.

Quin progrés creu que està tenint l'esport femení?

De mica en mica va agafant força, però seguim bastant lluny del que és l'esport masculí. S'ha de continuar aquesta manera de treballar d'ara i apropar-nos a l'esport masculí, tot i que penso que mai estaran a nivells igualats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)