Hoquei sobre herba

D'Anvers a Londres

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola femenina és a Bèlgica, on competirà per embutxacar-se l'únic bitllet olímpic en joc

La selecció espanyola no ha fallat en cap cita olímpica des de la primera i triomfal participació en els Jocs de Barcelona, en els quals es va penjar la medalla d'or. Atlanta, Sydney, Atenes i Pequín han vist jugar els diversos combinats estatals, encara que amb resultats menys rellevants. En aquests casos, però, la presència en si ha estat una victòria.

La delegació femenina espanyola, amb nou catalanes, es va desplaçar ahir a Anvers per intentar no trencar la tradició recent i guanyar-se l'únic bitllet en joc del preolímpic que començarà dissabte.

L'objectiu no serà fàcil. Bèlgica, a part de la condició d'amfitriona, té qualitat i és una de les favorites. Irlanda també parteix com una de les candidates a guanyar el torneig, que es decidirà en una final el 25 de març. Mèxic, França i Rússia completen la participació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)