Hoquei sobre herba

Espanya, fora dels Jocs

Hoquei sobre herba. Va perdre contra Irlanda (3-2) en la quarta jornada del torneig preolímpic i no serà a Londres després de cinc participacions olímpiques consecutives

La selecció espanyola femenina d'hoquei sobre herba, amb nou jugadores catalanes, va perdre l'última oportunitat de classificar-se per als Jocs Olímpics de Londres. La derrota contra Irlanda (3-2) en la quarta jornada del torneig preolímpic l'allunya definitivament de la que hauria estat la seva sisena participació consecutiva ens uns Jocs (des de Seül 88). La derrota de dimarts contra Bèlgica (1-0) obligava l'equip de Salva Indurain a aconseguir la victòria contra Irlanda per una àmplia diferència de gols. Les jugadores, però, van pagar l'ansietat per guanyar i la falta d'encert en les jugades atacants. Tant Irlanda com Bèlgica, aquesta amb un partit menys, superen Espanya en la classificació.

De moment ja tenen bitllet per a Londres les seleccions d'Austràlia, els Estats Units, l'Argentina, Alemanya, Holanda, la Gran Bretanya, la Xina, Corea del Sud, Nova Zelanda i Sud-àfrica.

L'equip espanyol jugarà avui l'últim partit de la primera fase contra Rússia, que també té sis punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)