Hoquei sobre herba

El Polo i l'Atlètic busquen l'accés a la final a quatre

Hoquei sobre herba. Debuten divendres en el KO16 de la lliga europea amb l'objectiu de guanyar i accedir als quarts de diumenge

La segona eliminatòria de la lliga europea d'hoquei sobre herba, anomenada KO16, arrenca aquest divendres a Rotterdam amb la presència de dos representants catalans. El RC Polo s'enfronta amb l'Hamburg (12.00 h), dues vegades campió del trofeu, mentre que l'Atlètic Terrassa topa amb un altre excampió, el Bloemendaal holandès (17.00 h). Dos rivals de nivell, als quals caldrà guanyar per tal d'avançar al duel de quarts (KO8) de diumenge.

L'Hamburg, tot i anar setè en la lliga alemanya, és un equip “mol sòlid en defensa” i “letal” al contraatac, tal com va apuntar el tècnic polista, Eduard Fàbregas. “Les nostres cartes són les d'estar molt junts i aprofitar el nostre contraatac”, va afegir. En cas d'obtenir el triomf, el rival de quarts seria el vencedor del duel entre el Club de Campo i el Beeston anglès.

A l'Atlètic l'espera un camí tan o més dur per accedir per primer cop a la final a quatre. I és que si supera el Bloemendaal, té moltes possibilitats de topar amb l'Amsterdam. “Dues bèsties, dos dels favorits al títol”, com va assenyalar el tècnic groc, Roger Pallarols.

Si som agosarats tindrem possibilitats de guanyar. Caldrà anar a l'atac i a disfrutar del partit
Roger Pallarols
ENTRENADOR DE L'ATLÈTIC
La temporada està enfocada per arribar en òptimes condicions a aquesta part de l'any
Eduard Fàbregas
ENTRENADOR DEL RC POLO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)