Hoquei sobre herba

Els dos catalans, eliminats

Hoquei sobre herba. L'Atlètic Terrassa i el RC Polo s'acomiaden de la lliga europea després de perdre el partit de vuitens contra el Bloemendaal holandès i l'UHC Hamburg alemany, respectivament

La màxima competició europea d'hoquei sobre herba va quedar òrfena de catalans amb l'eliminació ahir de l'Atlètic Terrassa i el RC Polo en els vuitens (K016), disputats a Rotterdam. Tots dos equips topaven amb dos excampions del trofeu: el Bloemendaal holandès, botxí de l'Atlètic per un ajustat 4-2; i l'UHC Hamburg, que va imposar-se als polistes per un resultat més clar: 3-0. Tots dos equips centren ara les seves expectatives en la lliga estatal, en què són els principals favorits, amb permís del Club de Campo, que ahir també va quedar eliminat d'Europa a mans del Beeston anglès (2-1).

L'efectivitat de l'UHC Hamburg, l'equip més llorejat del torneig, amb dos títols, va condemnar un Polo que va estar a prop d'inaugurar el marcador. Per contra, seria Marco Miltkau l'encarregat de fer l'1-0 poc abans del descans. Mortiz Falcke (43') i novament Miltkau (57') van sentenciar un Polo incapaç de sorprendre la sòlida defensa alemanya.

Més resistència va plantejar l'Atlètic, capaç de refer-se d'un 4-1 amb dos gols consecutius de Ballbé i Oliva, que establien un incert 4-3 a manca de sis minuts. Tot i això, el Bloemendaal, que va portar la iniciativa gràcies als seus contraatacs letals dirigits per De Nooijer, va aguantar la pressió.

4
BLOEMENDAAL:
Stockmann, Puffelen, Kessing, W.Jolie, Brouwer, Bovendeert, De Nooijer, Jenniskens, Hofman, S.Jolie i Meijer; Schuurman, O. Meijer i Van Kan.
3
AT. TERRASSA:
Peñalba, Enrich, Enrique, Freixa, Delas, Freixa, Guerrero, Oliva, Castelló, Ballbé i Sallés; P. Castelló, Beltran, Carrera, Sala, Torrente i Peremiquel.
GOLS:
1-0 (22') O. Meijer; 2-0 (32') Hofman; 2-1 (38') P- Castelló; 3-1 (50') Brouwer; 4-1 (55') Bovendeert; 4-2 (59') Ballbé i 4-3 (64')Oliva.
3
UHC HAMBURG:
Jacobi, Breitenstein, Simon, Falcke, J. Furste, Korn, M. Furste, Miltkau, Fuchs, Muller i Swiatek; Kapaun, Blank, Nevado, Linnekogel i Perdoni.
0
RC POLO
O. Fábregas, F. Fábregas Masana, A. Fábregas, Alegre, Borrell, Dabanch, Bresca, Farré, J. Fábregas, Rey i O. Fàbregas; Casasayas, Martínez, Bataller i Carballo.
GOLS:
1-0 (33') Miltkau; 2-0 (43') M. Falcke i 3-0 (57') Miltkau.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)