Hoquei sobre herba

ROGER PALLAROLS

ENTRENADOR DE L'ATLÈTIC DE TERRASSA, CAMPIÓ DE LLIGA

“Tot i ja ser campions, volem acabar invictes”

L'Atlètic de Terrassa es va proclamar campió de lliga per vintena vegada

Pallarols es mostra content per la bona feina

L'Atlètic de Terrassa, entrenat per Roger Pallarols, es va proclamar campió de lliga diumenge en guanyar el Club de Campo (6-2), combinat amb l'empat del Polo contra l'Egara (2-2).

Què va sentir en el moment de ser campions de lliga?

Molt content d'haver fet els deures i de tenir el sentiment de la feina ben feta, perquè ha estat un any llarg per a tots, amb una lliga amb moltes interrupcions i també amb molta preparació amb la selecció. A més, amb la plantilla que teníem, tothom ens donava com a favorits i estàvem obligats a guanyar. La veritat és que va ser com treure'ns un pes de sobre molt important.

Millor haver guanyat la lliga contra el Club de Campo que no haver hagut d'esperar a l'última jornada contra el Polo?

Sí, perquè t'estalvies una setmana de moltes hores d'analitzar partits, el rival i de preparar tota la competició. Penso que ara ens anirà molt bé tenir uns deu dies de desconnexió per preparar millor la copa del Rei i arribar-hi amb bona forma. Però vam tenir la sort de guanyar el títol de lliga aquest cap de setmana però, si no, ho hauríem fet igualment al camp del Polo.

El vostre etern rival, l'Egara, us va donar un cop de mà en aconseguir el títol. S'ho esperava que guanyaria?

La veritat és que no, però no per una qüestió de desídia o de desinterès de l'Egara, sinó per una qüestió que el Polo havia de vèncer per aspirar a guanyar la lliga, ho tenia tot a les seves mans. Però l'Egara va donar una lliçó d'esportivitat i de competir fins al final, tenint possibilitats o no de guanyar la lliga. La veritat és que tots els equips, nosaltres els primers, hem de prendre nota, perquè si en un futur es torna a repetir una situació com aquesta, la nostra actitud sigui exemplar com ha estat la de l'Egara.

Un cop amb la lliga a la butxaca, quin és el pròxim objectiu?

Primer, aquest diumenge, intentar guanyar al camp del Polo perquè hauríem acabat la lliga sent invictes que això tindria molt mèrit, només havent perdut un punt en tota la temporada. Després, la copa del Rei, que fa dos anys la vam guanyar i l'any passat vam perdre la final amb el Club de Campo i tenim ganes de repetir el doblet.

Aquesta victòria us permet participar en competicions europees l'any que ve. Què cal per refer-vos a Europa?

Si els últims anys que ens han eliminat hagués estat de manera estrepitosa sí que ens hauríem de plantejar coses, però fa dos anys amb el Rotterdam vam perdre per 5-3 en un partit en què vam fallar molts gols. L'any passat vam perdre a quarts de final igual que amb el Rotterdam per shout outs i aquest any hem perdut amb el Bloomendal per 4-3 però fent un partidàs. Per tant, no és que ens falti res, nosaltres anem allà a jugar el nostre estil, amb el nostre ritme i fins ara no hem estat prou encertats per classificar-nos per a la final four.

L'any que ve continuarà com a entrenador de l'Atlètic Terrassa?

Al principi vam parlar que era un acord per diverses temporades i, com que els resultats són molt bons, no crec que hi hagi intenció de canvi.

Hi haurà canvis en la plantilla?

El pròxim any hi haurà canvis importants perquè probablement hi haurà jugadors que marxaran a jugar a fora, però tenim prou planter per suplir-los amb garanties i si cal buscar algun reforç a fora intentarem fer un esforç per aconseguir-ho.

El repte més important de la seva etapa en la selecció són els Jocs Olímpics, com els afronta?

Sí, tenim el gran repte dels Jocs molt a prop. Fins ara hem posat una mica les bases per intentar fer uns Jocs molt bons, però cal preparar-ho molt bé aquest estiu, que serà llarg i dur. Crec que tenim possibilitats d'arribar a les semifinals i lluitar per les medalles

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)