Hoquei sobre herba

L'Egara perd la final de copa per un mínim 2-1, tot i avançar-se

Hoquei sobre herba. El Club de Campo de Madrid va revalidar el títol i ja en té tretze en el seu palmarès

El Club Egara va perdre la final de la copa per un mínim 2-1 contra el Club de Campo de Madrid. Els egarencs es van avançar en el marcador però els madrilenys van capgirar el resultat, van revalidar el títol i van guanyar la seva tretzena copa.

Guillem Fustagueras va fer el 0-1 per l'Egara poc després de començar el partit, i aquest marcador es va mantenir fins poc abans del descans. Koke Rodríguez va empatar pel Club de Campo en el minut 33. El mateix jugador va marcar el 2-1 poc després de la represa i va posar a davant el conjunt madrileny. Els jugadors de l'Egara van buscar el gol de l'empat per, com a mínim, forçar la tanda de penals, però no ho van aconseguir. Gràcies a aquest títol el Club de Campo jugarà la EHL, la màxima competició europea.