Hoquei sobre herba

De l'Atlètic a l'Amsterdam

Hoquei herba. El català Santi Freixa tornarà a les files del campió holandès i aquest cop ho farà al costat del seu company Roc Oliva

El davanter de l'Atlètic Terrassa Santi Freixa tornarà a jugar en terres holandeses la temporada que ve. Ho tornarà a fer a l'Amsterdam, club en què va militar quatre campanyes i al qual tornarà al costat del seu company d'equip Roc Oliva, que viurà la seva primera experiència en la lliga holandesa. L'Amsterdam, que va ser proclamat campió de lliga el cap de setmana passat per segon any consecutiu en derrotar en el segon partit de la final el Rotterdam (2-1), comptarà la temporada vinent amb els dos internacionals de la selecció estatal, els dos subcampions olímpics a Pequín 2008. Freixa, capità de la selecció espanyola, va ser jugador de l'Amsterdam des del curs 2007/08 fins al final del 2010/11, en què va ser proclamat campió de la lliga holandesa i aquest any va decidir tornar a l'Atlètic. Oliva, davanter de l'Atlètic de Terrassa, va ser elegit el millor jugador de la lliga estatal 2010/11. Amb tan sols 22 anys, acumula un èxit rere un altre al seu club, sis lligues en set temporades, l'última aconseguida fa poques setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)