Hoquei sobre herba

NÚRIA CAMÓN

JUGADORA D'HOQUEI SOBRE HERBA

“Ja he gaudit prou de l'hoquei”

Per què ha pres la decisió de deixar-ho ara, just després de ser elegida la millor jugadora de la copa amb el Polo?
Perquè feia temps que hi pensava i crec que és un bon moment per deixar-ho. He de començar a fer coses noves, perquè ja he gaudit prou de l'hoquei.
En què es queda després de la llarga trajectòria tant internacional com pel que fa a clubs, amb la consecució de sis lligues i sis copes?
Em quedo amb molts moments, molts sentiments, amb penes, amb glòries, però sobretot amb tot allò de bo que té aquest esport. Durant tots aquests anys ha suposat molta alegria, sacrifici, lluita, molta entrega per ser a dalt de tot. Si ho valoro tot, ho faig positivament, perquè m'ha donat l'ocasió de participar en Jocs Olímpics, i això és al que aspires.
Li ha quedat alguna espina clavada durant la seva trajectòria?
Sempre et queden algunes espines, però no cal pensar en això, sinó en tot el que m'ha donat de bo aquest esport.
Un altre repte hauria estat jugar més amb la selecció catalana?
Amb la selecció catalana hi he jugat quan he pogut, quan he competit, quan hi ha hagut alguns partits, i llavors sí que hi he estat. Però és clar, no es pot jugar més, no es pot competir en altres competicions.
I ara què farà, continuarà vinculada al món de l'esport?
Encara no m'ho he plantejat, però suposo que no ho puc tancar així com així. A poc a poc aniré seguint vinculada a l'esport i aniré fent coses. Ara mateix necessito una mica de respir, però segurament hi seguiré vinculada.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)