Hoquei sobre herba

Es confirma la baixa de Pol Amat

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola necessita guanyar Sud-àfrica sense els dos referents de l'equip (els catalans Freixa i Amat) per tenir possibilitats de passar a semifinals

Pol Amat es va fer una luxació a l'espatlla dreta en el partit contra Austràlia i ahir es va confirmar que no podrà jugar més en aquests Jocs. Tot i així, Amat no viatjarà a casa, ja que la lesió no requereix operació quirúrgica, i ha decidit quedar-se a fer costat a l'equip fins que acabi la competició.

El combinat que dirigeix Dani Martín necessita guanyar avui a les 20.00 contra la selecció de Sud-àfrica per acostar-se a la Gran Bretanya i el Pakistan en la lluita pel segon lloc del grup A. Fins ara han tingut una baixa en cadascun dels enfrontaments que han disputat (Freixa i Amat), i per al partit contra els africans tampoc podran comptar amb el defensa Sergi Enrique, sancionat per incomplir el codi de conducta contra el Pakistan.

Sud-àfrica. que en els Jocs de Pequín va quedar en últim lloc, està empatada a un punt amb l'equip espanyol. Tot i així, va aconseguir puntuar contra la Gran Bretanya (4 punts) i en el segon partit va caure derrotada per 6 a 0 contra la intractable Austràlia.

En cas de derrota, Espanya diria pràcticament adéu a les semifinals de la setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)