Rugbi

Catalunya i Andorra a l'estadi olímpic

Rugbi Els presidents de les dues federacions van presentar el partit dijous aprofitant l'enfrontament amistós de la USAP de Perpinyà a l'estadi Aimé Giral

La selecció de Catalunya i la d'Andorra s'enfrontaran el 15 de setembre a l'estadi olímpic Lluís Companys de Barcelona.

El president de la Federació Catalana de Rugbi, Ignasi Planas, i el de la federació andorrana, Xavier Vilasetrú, van aprofitar el partit de pretemporada de la USAP de Perpinyà a l'estadi Aimé Giral per presentar l'enfrontament entre catalans i andorrans. El partit servirà per commemorar el 90è aniversari del naixement de la Federació Catalana de Rugbi. El mateix dia 15, la USAP de Perpinyà disputarà un partit de la màxima competició francesa contra el Tolosa, actual campió del top-14, i a continuació (17 h) tindrà lloc l'esmentat partit entre Catalunya i Andorra.

No és la primera vegada que la USAP disputa un partit a la ciutat de Barcelona. L'any passat es va enfrontar a l'equip francès del Toulon en eliminatòria de la copa d'Europa. En aquella ocasió el partit va resultar un èxit rotund d'assistència a l'estadi Lluís Companys i també esportivament parlant, amb la victòria de l'equip de la Catalunya del Nord. És per això que la federació catalana i l'andorrana volen aprofitar la tirada mediàtica de l'esdeveniment per donar als noranta anys d'història la rellevància que es mereixen, i així poder omplir l'estadi olímpic de gom a gom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)