Hoquei sobre herba

Tot és possible

Hoquei sobre herba. L'equip espanyol ha superat totes les dificultats i accedirà avui a les semifinals si derrota la Gran Bretanya en l'última jornada de la fase regular

Malgrat els contratemps que l'equip espanyol d'hoquei sobre herba ha tingut en la fase regular, que l'han deixat provisionalment classificat en el quart lloc del grup A, els homes de Dani Martín depenen d'ells mateixos per remuntar dues posicions i aconseguir la classificació per a les semifinals. Per fer-ho, necessiten guanyar la Gran Bretanya en el partit de l'última jornada (20.00 hores). No serà una empresa fàcil, però. L'equip local ocupa el segon lloc i va aconseguir un empat extraordinari en l'última jornada després de remuntar tres gols a la gran favorita, la selecció australiana, que no va poder segellar la classificació. De fet, cap equip encara no ha accedit a les semifinals. En l'altre partit decisiu, Austràlia en farà prou amb un empat contra el Pakistan per confirmar els pronòstics i avançar a la penúltima eliminatòria. Una derrota, en canvi, donaria la classificació als jugadors asiàtics. L'equip espanyol, format majoritàriament per catalans, aspira a la seva sisena presència en les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)