Hoquei sobre herba

Un exdirectiu del Polo sent “repugnància” per Fàbregas i vol que l'expulsin

Hoquei sobre herba. Pablo Llorens, expresident de la Federació Espanyola de Tennis, diu que tots els que demanen seleccions catalanes són “estúpids”

La polèmica al voltant d'Àlex Fàbregas, el jugador que va admetre que hauria preferit jugar amb la selecció catalana que amb l'espanyola, continua sense aturador. Ahir va ser Pablo Llorens, un dels personatges més influents del seu club (RC Polo), el que va admetre públicament que havia demanat a l'entitat que expulsessin el jugador per les seves declaracions.

Les paraules de Llorens, que va ser vicepresident de l'entitat i president de la Federació Espanyola de Tennis entre el 1970 i el 1984, no tenen pèrdua, sobretot perquè les va pronunciar un dirigent català que, tot i la seva edat (88 anys), continua fent vida activa en l'alta societat barcelonina. “He llegit que un jugador d'hoquei sobre herba, que es diu Fàbregas i que no té res a veure amb el Fàbregas del Barça, ha dit que quan defensa Espanya no sent gens els colors d'Espanya, que només sent els colors de Catalunya. Això m'ha produït una repugnància tan gran que he trucat el president del Polo i li he dit que aquest senyor l'expulsarem del club”, va deixar anar Llorens en una entrevista a Europa Press per presentar un llibre que es diu, no és broma, Fair play.

Llorens va voler justificar la seva actitud: “Només poden participar en els Jocs Olímpics els jugadors d'aquells estats que són independents i que estan reconeguts per les Nacions Unides. Tots aquests que demanen seleccions catalanes són estúpids i estan completament equivocats, perquè ho prohibeix el COI.” Llorens és vicepresident i soci d'honor de l'All England Club i també president d'honor de la Federació Espanyola de Tennis, a banda de tenir altres càrrecs honorífics.

LES FRASES

Això m'ha produït una repugnància tan gran que he trucat al president del Polo i li he dit que hem d'expulsar aquest jugador
Com pot ser que un jugador de la selecció espanyola no senti res pels colors d'Espanya?
Pablo Llorens
Expresident de la RFET
Tots aquests que demanen seleccions catalanes són estúpids i estan completament equivocats, perquè estan prohibides
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)