Hoquei sobre herba

Àlex Fàbregas continuarà com a capità del RC Polo

Hoquei sobre herba. El jugador desmenteix alguns rumors que el situaven en la lliga holandesa i ja ha iniciat la pretemporada amb el club polista

La vida continua. Àlex Fàbregas ha iniciat aquesta setmana amb tota normalitat una altra pretemporada a les files del RC Polo després del seu estiu més mogut arran de la polseguera que es va aixecar durant els Jocs Olímpics de Londres per les seves manifestacions en una entrevista, en què va dir que jugava amb la selecció espanyola perquè no tenia possibilitats de jugar amb la catalana. Entre les reaccions més furibundes hi va haver la de Pablo Llorens, expresident de la Federació Espanyola de Tennis i una persona amb cert pes dins el club polista. Llorens va etzibar: “M'ha produït una repugnància tan gran que he trucat al president del Polo i li he dit que a aquest senyor l'expulsarem del club.” Evidentment, l'expulsió no s'ha produït i Àlex Fàbregas, de 31 anys, mantindrà el seu estatus dins l'equip perquè continuarà amb els galons de capità. “No em moc d'aquí”, va dir taxatiu ahir Fàbregas per tallar de soca-rel alguns rumors que el situaven en la lliga holandesa. “No m'he plantejat marxar. El mes de maig vaig tenir una oferta per anar-hi, però al seu moment ja la vaig desestimar”, va apuntar. Ahir Ricardo Priego, vocal de la secció d'hoquei del RC Polo, va fer referència a tot l'enrenou que es va produir durant els Jocs Olímpics i va remetre al comunicat que ja va fer públic al seu moment el seu president, Eudaldo Bonet. “Tant un com l'altre són opinions que dos socis han expressat lliurement i que nosaltres com a club no entrarem a valorar”, va reiterar Priego.

García Cuenca, nou tècnic

En tot cas, el RC Polo ha iniciat el nou curs –la lliga comença el 30 de setembre– amb canvis a la banqueta. Carlos García Cuenca exercirà de tècnic del primer equip en substitució d'Eduard Fàbregas, que es farà càrrec del juvenil. García Cuenca ja fa molts anys que està vinculat al club de la Diagonal. En una primera etapa ja va exercir de segon entrenador del primer equip i també va conduir durant tres temporades el Pedralbes –el filial del Polo– i altres equips de categories de promoció. El nou tècnic tindrà la responsabilitat d'intentar dirigir l'equip fins a les grans finals, des de la lliga fins a la copa i la competició europea. Una altra de les novetats de la plantilla és la incorporació de Xavi Lleonart, jugador internacional del CD Terrassa, i les baixes de Kiko Fàbregas, que ha deixat l'hoquei, i Gabi Dabanch, que ha fitxat per l'Antwerp de Flandes, on estarà sota les ordres del seu pare, Jorge Dabanch.

Pol Amat medita el seu futur a l'hoquei

Els equips de divisió d'honor ja han iniciat la pretemporada i Pol Amat continua lesionat –es va fer una luxació a l'espatlla dreta amb trencament del cartílag en el segon partit del torneig olímpic– i meditant la seva continuïtat o no en la competició. “Ja vaig dir que deixava la selecció i segurament la setmana vinent acabaré de decidir si continuo o no a la divisió d'honor. La veritat és que encara no sé què faré. El fet d'estar lesionat ha fet que m'ho hagi pres amb més calma”, va afirmar el jugador de l'Egara, de 34 anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)