Rugbi

Canvi de cicle a Sant Boi

Divisió d'honor. La UE Santboiana comença avui la lliga amb una petita revolució a la plantilla, que ha perdut alguns dels seus pesos pesants, s'ha rejovenit i manté la il·lusió de lluitar amb els millors

La UE Santboiana comença una nova aventura en la divisió d'honor amb canvis profunds respecte a la temporada passada, en què l'equip va oferir un nivell excel·lent gràcies a la feina del neozelandès Lewis Williams a la banqueta. El primer matx, aquesta tarda (a les 4), el jugarà al terreny del Cisneros.

L'equip ha perdut els seus dos jugadors més determinants, el sud-africà Ryan LeRoux i el neozelandès Isaac Thompson, i també el capità, Pol Massoni, que deixa el rugbi per raons professionals. L'aposta pel planter i la joventut és més descarada que mai. El pressupost (550.000 euros) és un 15% inferior al de la temporada passada per raons òbvies d'austeritat. Amb tot, el planter de Sant Boi continua essent el més prolífic de l'estat i jugadors com Nil Baró, Marcos Puig i el més expert Marc Puigbert garanteixen una transició tranquil·la en un campionat igualadíssim.

Renuncien a la competició europea

La crisi ha afectat a tots els equips de la lliga, fins i tot el campió, el VRAC Valladolid, que va renunciar a la seva plaça europea de l'Amblin Cup. El subcampió, l'Ordizia, tampoc va voler anar-hi i la federació espanyola va oferir la plaça a la Santboiana, que va preferir no afrontar un cost econòmic que està passant factura, per exemple, el club de La Vila, club que va jugar aquest torneig la temporada passada. Finalment el Gernika jugarà el torneig fent un gran esforç econòmic en la contractació de jugadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)