Rugbi

Canning i Tauli convencen en l'estrena al Baldiri Aleu

Rugbi. La Santboiana Seat obté el segon triomf en la lliga en l'estrena a casa gràcies a una primera part completíssima

SANTBOIANA28

La Santboiana es va estrenar a casa en la lliga amb una victòria convincent contra el Cajasol en un partit en què els dos fitxatges estrella de la nova temporada, el tercera línia Afa Tauli i el mig d'obertura Adam Canning, van confirmar-se com els líders d'un equip ple de joves del planter en què van jugar junts, per primer cop, al Baldiri Aleu els germans Marc i Josep Puigbert.

L'encert de Canning, que ja es va exhibir en el partit inaugural al terreny de joc del Cisneros, va marcar el desenvolupament del partit en la primera part, ja que gràcies als seus xuts els de Sant Boi ja manaven 6-0 en el minut 10. L'ala Cyrus Baker també va demostrar la seva destresa en la segona marca de l'equip (13-0) i abans del descans va rematar la feina Tauli (18-3), l'home destinat a fer oblidar el sud-africà Ryan LeRoux.

La segona part va ser més igualada, però les esperances de remuntar dels sevillans es van acabar amb el 28-10 del minut 57, en una altra acció de Tauli que va transformar Cannings.

L'entrenador local, Lewis Williams, va aprofitar que el partit estava resolt, per fer jugar en els minuts finals Josep Colet, que va reaparèixer després d'una lesió al genoll que el va tenir més d'un any apartat del terrenys de joc.

SANTBOIANA SEAT: Balsalobre, Phipps, Chichua, Lyons, McKellar, Sanz, J. Puigbert, Afa Tauli. M. Puigbert, Canning, Baker, Trubat, Lauret i Baró. També van jugar Carlitos, Khalid, Blasco, Colet i De Robertis. CAJASOL: Martínez, Salazar, Bola, Lea, Caballero, Sobrino, De Juan, Ale Ortega, Arenas, Domínguez, Oli, Mazo, Corey, Ustarroz i Vázquez. MARCADOR: 3-0, 6-0, 13-0, 13-3, 18-3; 21-3, 21-10, 28-10 i 28-15. ÀRBITRE: Díaz (Madrid).