Hoquei sobre herba

El repte de l'Atlètic Terrassa

Hoquei sobre herba. El conjunt groc debuta aquest migdia en l'Eurolliga a Barcelona contra l'Izamailovo de Moscou amb l'objectiu i la responsabilitat de guanyar-se la plaça per al KO16

L'Atlètic Terrassa inicia avui a l'estadi Pau Negre de Barcelona la sisena participació en sis edicions de l'Eurolliga amb el repte i la responsabilitat de guanyar-se una plaça per al KO16. Els representants de la lliga espanyola han perdut una plaça en la competició i, per tant, el fet de recuperar un tercer equip depèn del paper que hi puguin fer aquest curs tant l'Atlètic com el Club de Campo, que ahir va començar amb mal peu en el grup F, amb una derrota contra el Dinamo Kazan (3-2).

El club terrassenc s'estrena aquest migdia (12.00 h) contra l'Izamaylovo de Moscou, en teoria l'equip més accessible del grup E i que ahir ja va perdre en el seu debut contra el Royal Leopold, de Brussel·les, per 4-1. Roger Pallarols, el tècnic de l'Atlètic, va comentar sobre el rival d'avui: “És un equip molt veterà. Fa dos anys ja van estar en l'Eurolliga i, tot i que van acabar perdent, van tenir moltes possibilitats de gol a la contra. És un equip dur i físic, apostaran per jugar a la contra i segur que ens crearan problemes. No podem estar a mig gas contra ells.” L'entrenador del conjunt groc considera que el fet de jugar a Barcelona servirà per neutralitzar el poc rodatge que tenen en comparació amb els clubs del nord d'Europa, que comencen els seus campionats molt abans. Pallarols preveu moltes més dificultats en el duel contra el Royal Leopold –demà a les 12.00 h–, que lidera la lliga belga amb cinc victòries en cinc partits. “Tenen un bon potencial, i dos argentins, Agustín Mazzilli i Lucas Rossi, que els donen un plus ofensiu. És un equip molt organitzat i serà un partit de dos estils diferents: més ofensiu, el nostre, i defensiu, el seu.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)