Hoquei sobre herba

Emoció fins al final

Hoquei herba. El Polo, el Pedralbes i la selecció europea aspiren al títol masculí del torneig de Reis, que es decidirà aquest matí

El RC Polo, el seu segon equip (el Pedralbes) i la selecció europea aspiren a guanyar avui el títol masculí del torneig de Reis, que organitza el club barceloní. Tots tres han arribat a l'última jornada amb dues victòries i cap derrota i depenen d'ells per ser campions. En la jornada d'ahir, el Polo va vèncer el British Columbia (7-1), mentre que el Pedralbes va derrotar Gibraltar (6-1) i la selecció d'Europa va golejar l'Irish per 1-15. En la darrera jornada, el Polo jugarà contra el combinat europeu i el Pedralbes contra l'Irish. En el torneig femení, el Polo va perdre per 1-3 contra el Metrostroy rus, el vigent campió, que en té prou amb un empat en l'última jornada per revalidar el títol. En la jornada d'avui, el Polo femení s'enfrontarà al Royal Pingouin per la segona posició i el Metrostroy jugarà contra l'Irish, que encara no ha puntuat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)