Hoquei sobre herba

El RC Polo acaba segon tant en nois com en noies

Hoquei sobre herba. Hi va haver un triple empat en la categoria masculina i el títol va ser per a la selecció europea per diferència de gols

La selecció europea va guanyar la 65a edició del Torneig Internacional de Reis organitzat pel RC Polo per la diferència de gols. La igualtat i l'emoció es van mantenir fins al darrer moment i el 4-4 de l'últim partit de la jornada entre el conjunt de jugadors d'Europa i el Polo va decidir el campió. La selecció d'Europa, el Polo i el Pedralbes –el segon equip del Polo– tenien possibilitats de guanyar el títol abans de l'última jornada. L'empat del Pedralbes contra l'Irish Universities (3-3) el va deixar sense possibilitats, i el campió havia de sortir de l'últim partit, que enfrontava el combinat europeu i el Polo, i que també va acabar amb empat. Això va deixar els tres equips amb 7 punts i el títol va ser per als europeus per la diferència de gols (+20), que va superar el Polo (+16) i el Pedralbes (+6).

L'últim partit entre la selecció europea i el Polo va ser molt disputat; va tenir moltes alternatives en el marcador i va ser molt emocionant. Els europeus es van avançar amb un 0-2, però Borja Llorens va escurçar diferències abans del descans. Després de la represa, l'1-3 semblava que decantava el títol, però el Polo va reaccionar i amb dos gols de Xavi Lleonart i un d'Álvaro Turull va capgirar el partit (4-3). Aquest resultat va durar molt poc, ja que l'empat a quatre definitiu va arribar un minut després. A 12 minuts del final, però, el marcador ja no es va moure, i el títol va ser per a la selecció europea.

El Metrostroy domina en noies

En la categoria femenina el Metrostroy rus va demostrar la seva superioritat i va revalidar el títol guanyant els tres partits que va disputar. En aquesta última jornada va superar per 6-2 l'Irish Universities. El RC Polo es va assegurar la segona posició en l'última jornada gràcies a la victòria per 2-1 contra el Royal Pingouin belga. Tots dos aspiraven al segon lloc i les barcelonines es van imposar per la mínima. En la primera meitat es van avançar amb un 2-0 i en la segona es van saber mantenir al davant.

En la categoria juvenil masculina, el títol va ser per al RC Polo, que va guanyar els tres partits i va quedar davant del Royal Wellinton anglès. El FC Barcelona va ser sisè. En juvenil femení, la victòria va ser per al MOP holandès, que va aconseguir tres victòries i un empat, mentre que la selecció catalana sub-16 va ser tercera i el RC Polo va ocupar el quart lloc.