Hoquei sobre herba

La participació de Gibraltar al torneig de Reis encén el CSD

Hoquei herba. El capità diu que el govern espanyol els volia expulsar

El govern espanyol va intentar impedir que la selecció de gibraltar competís en el torneig de reis que tradicionalment organitza el Reial Club de Polo, segons va publicar el diari local GBC. I va explicar que un membre del Consejo Superior de Deportes (CSD) va amenaçar el conjunt de la Diagonal de sancionar-los si deixaven que el conjunt que representava Gibraltar participés en el torneig. El club barceloní no ha volgut aclarir el cas públicament, encara que sí que va admetre al diria Ara que un representant del CSD els havia mostrar la seva indignació per la presència dels gibraltarenys.

Les trucades no van alterar la competició, tot i que hi va haver una modificació del calendari previst inicialment. En un principi, el Polo i Gibraltar havien de disputar l'últim partit del torneig, que s'havia de retransmetre per televisió, però finalment els amfitrions van jugar contra la selecció europea. Els organitzadors atribueixen el canvi a la baixa qualitat dels gibraltarenys. La selecció de Gibraltar no era la selecció pròpiament dita, sinó un club, els Grammarians, que participaven com a selecció de Gibraltar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)