Hoquei sobre herba

Pas de gegant per ser campió

Hoquei sobre herba. El Polo derrota (3-5) el Club de Campo després d'una pròrroga, suma el primer punt de la final i tindrà dues oportunitats, com a local, per guanyar la lliga

El RC de Polo va guanyar ahir (3-5) el Club de Campo de Madrid a domicili i té a tocar el títol de la divisió d'honor. Els homes de Carlos García Cuenca van necessitar una pròrroga per superar els madrilenys que a la mitja part guanyaven per 2-0 després dels gols de Moritz Fürste, màxim golejador del Club de Campo en la fase regular, i d'Oliver Korn.

Després de la represa, el Polo es va refer i Roger Padrós i Àlex Fàbregas van forçar la pròrroga marcant dues dianes. En el temps addicional, la imatge del RC Polo no va tenir res a veure amb la que havia donat a la primera part i els barcelonins van oferir la seva millor versió. En només dos minuts, David Alegre i Àlex Casasayas ja havien posat per davant el Polo i Salva Piera va acabar de sentenciar els madrilenys amb el cinquè gol. En l'últim sospir del partit, Oliver Korn va fer el segon gol del seu compte particular i va posar el 3 a 5 definitiu en el resultat.

Després de sumar el primer punt de la final, el Polo tindrà dues oportunitats, com a local, per guanyar la divisió d'honor. La primera serà dissabte vinent a la una del migdia, a les instal·lacions barcelonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)