Hoquei sobre herba

La selecció espanyola femenina es refà i guanya

Hoquei herba. Va superar Escòcia (2-1) en l'europeu i pot jugar les semifinals

La selecció espanyola femenina es va refer de la seva derrota contra Anglaterra en la jornada inaugural de l'europeu i va vèncer per 2-1 Escòcia. Dos gols de María Gómez van donar el triomf a Espanya, que va marcar en la primera jugada, i després va saber recuperar-se quan les escoceses van empatar. El combinat estatal, amb set jugadores catalanes, encara té possibilitats de jugar les semifinals. Demà s'enfrontarà a Alemanya (14 h), el quart equip del grup, que ha guanyat els dos partits que ha disputat. La selecció masculina juga avui el segon partit, contra Alemanya.