Rugbi

Matí gris al Baldiri Aleu

Rugbi. La Santboiana va perdre en el debut en la lliga després de desaprofitar una primera part de clar domini local i amb polèmica final

SANTBOIANA13


CAJASOL17


La Santboiana no va tenir sort en el primer partit de lliga i va perdre a casa contra el Ciencias de Sevilla per 13-17. Els de Lewis Williams van controlar la possessió en el primer temps i van generar prou oportunitats per obtenir un avantatge que els hauria permès guanyar el partit, però la falta d'encert en les últimes passades va ser determinant. I és que la Santboiana es va avançar amb un assaig matiner de Mauro Palau, que no va transformar ell mateix. En la segona meitat, els vigents subcampions de la divisió d'honor van perdre el control del matx i el Ciencias ho va aprofitar per avançar-se. En els últims 20 minuts, el partit es va trencar definitivament i el conjunt andalús ho va aprofitar gràcies a un assaig de càstig molt rigorós a cinc minuts per a la conclusió, la polèmica del qual el va afavorir en el resultat final.

SANTBOIANA: Balsalobre, Phipps, Chichua, Serex, Josep, Sevilla, Sanz, Afa, Marc, Puig, Palau, González, Blasco, Oriol i Chivers. També: Petit, Encina, Samir, Charli, Brau, Trubat i Gómez. CAJASOL: Martínez, Salazar, Íniguez, Caballero, Cisco, De Juan, Mourano, Sobrino, Mazo, Domínguez, Oli, Ilde, Fernández, Ruanii. També: Bola, Carlos, Ortega, Selu, Oddone, Recioi Nenu. PARCIALS: 5-0 (5') Palau. 5-7 (43') Iñiguez i Mazo. 8-7 (69') Palau. 7-10 (72') Mazo. 13-10 (75') Palau (13-10). 13-17 (78') Mazo. ÀRBITRE: Atorrasagasti. Va expulsar temporalment Sanz, Petit i Domínguez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)