Rugbi

La Santboiana continua en procés d'adaptació

Rugbi. L'equip català ha encadenat dues derrotes a les dues primeres jornades, un fet que no passava des del 2004

HERNANI29


SANTBOIANA22


La UE Santboiana va presentar un grup amb mig equip titular diferent al de la primera jornada i amb un munt de joves del planter. L'equip va jugar bé, sobretot en el joc obert, però la força de l'Hernani a les melés va ser decisiva perquè els bascos aconseguissin el triomf. Des del 2004 els catalans no començaven la temporada amb dues derrotes seguides.

L'encert en els xuts d'Igor Genua (23 punts) va ser un altre factor determinant. Marcos Puig també va exhibir el seu bon peu amb els dos cops de càstig inicials (0-6), però amb el pas dels minuts el físic dels jugadors locals va decidir el duel.

HERNANI: Insausti, Otxotorena, Orbegozo, Aranburu, Barandiran, Casado, Guitérrez, Otxotorena, Zumalabe, Igor, Otaegi, Olano, Pérez, Mujika i Garmendia. UE SANTBOIANA: Chichua, Phipps, Encinas, Puigbert, Serex, Brau, Sanz, Tauli, Chivers, Puig, Muñoz, Blasco, González, Thibat i Tores. També van jugar Petrenau, Petit, Barmose, Campius, Betea, Espejo i Català. MARCADOR: 0-3, 0-6, 3-6, 10-6, 17-5 (mitja part); 20-6, 20-11, 23-11, 26-11, 29-11, 29-16 i 29-23. ÀRBITRE: Fernando Raposo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)