Rugbi

La inexperiència i els nervis passen factura a la Santboiana (32-10)

Rugbi. Els de Sant Boi van perdre clarament al camp del VRAC Quesos Entrepinares, el campió, que amb aquest triomf es manté com a líder

La UE Santboiana va ser derrotada clarament per 32-10 en la seva visita al camp del VRAC Quesos Entrepinares, el vigent campió de la divisió d'honor. El partit va ser una repetició de la final de lliga de la temporada passada, que van perdre ajustadament (27-25) els de Sant Boi, però en aquesta ocasió no van poder plantar cara als de Valladolid. La inexperiència de molts dels joves jugadors visitants i els nervis van acabar passant factura a l'equip que dirigeix Lewis Williams. També s'ha de tenir en compte que la Santboiana tenia quatre jugadors absents perquè estaven amb la selecció espanyola sub-19. El VRAC, gràcies a aquesta victòria i al punt de bonificació en atac, es manté líder en solitari de la màxima categoria.

El partit es va iniciar bé per als catalans, amb uns deu primers minuts de bon joc contra uns jugadors locals un xic dubitatius. Però quan els locals van entrar en joc, ho van fer amb contundència. Un cop de càstig en el minut 16 i un assaig en el 22 van situar el 10-0 en el marcador. Els jugadors de la Santboiana van acusar el cop i els locals ho van aprofitar per seguir anotant. Les imprecisions en atac i en defensa van ser la tònica dominant dels visitants. Abans del descans, els de Sant Boi van inaugurar el seu marcador amb un assaig de Marc Català i es va arribar a la mitja part amb un 20-5 desfavorable.

No milloren

En la segona meitat, es va mantenir el desencert dels visitants contra un equip que no va perdonar. El VRAC va mostrar el perquè de la seva bona posició en la classificació i va anotar dues marques més, i va aconseguir el punt bonus que els manté en la primera posició en solitari. En els últims minuts, Samir Barmose va aconseguir la segona marca dels catalans i va deixar el resultat en el definitiu 32-10.

La Santboiana haurà de millorar per afrontar aquest proper cap de setmana un nou partit fora de casa, aquest cop al camp de l'Atlético de Madrid, un rival de la seva zona i que només té una victòria més que ells en la classificació.