Rugbi

L'equilibri es desfà pels errors propis

Rugbi. El GEiEG va perdre el segon partit a casa, el tercer de la lliga en quatre jornades, tot i la bona actitud

“El resultat fa mal perquè esperàvem puntuar, però l'equip està molt compromès, té moltes ganes i se n'acabarà sortint; esperem que sigui aviat, perquè la gent no es despengi, però ens en sortirem”: Isma Moraleda va reconèixer que, malgrat la derrota d'ahir del GEiEG a casa contra el Fènix de Saragossa –la segona en dos partits com a local i la tercera de la temporada en el grup B de la primera estatal– per 16 a 20 (9 a 10 a la mitja part), l'equip manté la línia de treball que es va marcar i l'actitud i el treball dels jugadors són molt bons. Ahir, els grupistes van estar sempre a un punt del Fènix, i el partit va ser un anar i venir amb possibilitats per a tots dos.

Les errades pròpies i la bona tasca defensiva dels visitants van decantar la balança a favor del Fènix. En l'última acció, per exemple, arran d'un errada local, el Fènix va fer la marca que va sentenciar un altre partit en què els gironins van oferir una bona imatge –després de l'últim duel, Moraleda va dir que el seu equip havia jugat millor que el dia que va guanyar–, però no van obtenir el premi del triomf, que, de moment, se'ls resisteix a Girona. L'equip és ara sisè i dissabte visita el segon, el Químics (3-1).

Derrota a Torroella per 5 a 18

el 9

Els Senglars RC de Torroella van encaixar la quarta derrota en quatre partits a la Primera Catalana, 5 a 18, contra el CEU Barcelona, en un duel molt disputat i d'alta exigència per a la defensa local. Els visitants es van avançar 0 a 6 amb dos xuts a pals, si bé Xavi Rosa va escurçar la diferència amb la primera i única marca del Torroella (5-6). Una interrupció del CEU va acabar amb una marca i la transformació en contra %-13) que va deixar el partit costa amunt. Encara més quan va arribar des de la banda la segona marca del CEU, que va sentenciar el partit amb el 5 a 18 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)