Rugbi

El GEiEG ho paga car

Rugbi. Els grupistes reben tres marques després de pèrdua i perden 12 a 27 contra el Poble Nou, tot i fer un principi de partit de gran nivell

El GEiEG va tornar a perdre a casa –fins ara els dos triomfs grupistes han estat en desplaçaments– contra el Poble Nou (12-27). “Ha estat el millor partit de l'any; un bon partit i el primer que juguem realment a nivell de primera estatal, però hem comès errors propis, de comunicació”, va valorar el tècnic Isma Moraleda. En aquest sentit, en el minut 3 de partit els visitants ja havien aprofitat una pèrdua del GEiEG per transformar sota els pals. Els gironins van empatar, però una altra marca en un nou error en el minut 32, i dues transformacions, van fer que la següent marca del Poble Nou (superior a partir de les touches)– disparés el resultat en la segona part (7-23). La segona marca local, en l'últim minut, només va servir per maquillar un resultat just i que ha de servir d'experiència als grupistes de cara als propers partits.