Rugbi

Quarta derrota seguida

Rugbi. La Santboiana, vigent subcampiona, perd contra el Bathco cantàbric per 29-32 i cau fins a l'antepenúltim lloc de la divisió d'honor

La sèrie negativa de la Santboiana es continua eixamplant i el conjunt català va encaixar contra el Bathco de Santander (29-32) la quarta derrota seguida. El conjunt de Lewis Williams no guanya des del 19 d'octubre –va derrotar el Vigo en la cinquena jornada– i ja és antepenúltim.

Tot i un inici complicat per a la Santboiana, amb assaig i transformació del Bathco al minut 5, els del Baix Llobregat van aixecar el vol (19-10) abans del descans. Però a la represa, el Bathco va insistir i en els 7 primers minuts de la segona part va realitzar dos assajos i una transformació. Amb 19-22, els catalans van mirar de reaccionar sense èxit i dos assajos dels visitants van sentenciar. El 7 de desembre l'equip de Sant Boi aprofitarà la jornada de descans per jugar a fora el partit de la setena jornada contra l'Atlético de Madrid.