Hoquei sobre herba

El Polo es deixa sorprendre i ha d'esperar a avui

Hoquei sobre herba. El conjunt local guanyava 3-1 el Manquehue xilè però va cedir l'empat a 3 en dos minuts

El Polo va deixar escapar la possibilitat de sentenciar el 66 Torneig de Reis d'hoquei herba després d'empatar contra el conjunt xilè del Manquehue (3-3). Víctor Puig, Roger Padrós i Salva Piera van fer els tres gols dels barcelonins, que dominaven el marcador 3-1 però que en en 2 minuts van veure com el Manquehue els empatava a 3. Avui, el Polo jugarà contra la selecció europea a les 12 del migdia i, per guanyar el torneig, haurà d'aconseguir el triomf i, en funció del resultat del Manquehue (juga a les 10 amb el Pedralbes), haver-ho de fer per una diferència determinada de gols.

El Polo va ser proclamat ahir campió del torneig en les categories femenina, després de superar Catalunya sub-23 al desempat (2-2 al final del partit), i juvenil masculí i femení.