Hoquei sobre herba

Sorpresa confirmada

Hoquei sobre herba. El Manquehue xilè no falla i aprofita el segon empat seguit del Polo per guanyar el 66è Torneig Internacional de Reis

El CD Manquehue de Xile va guanyar el 66è Torneig Internacional d'Hoquei de Reis, després de superar ahir el Pedralbes 6-1 i el posterior empat del Polo amb la selecció d'Europa. Diumenge els xilens –deuen el seu nom al de la colònia Alemanya a Santiago– ja van empatar amb el Polo a 3 (els locals guanyaven 3-1) i abans de l'últim partit el conjunt de Carlos García Cuenca, ja sabia que havia de guanyar l'anterior campió per una diferència igual o superior als dos gols.

El Polo va empatar a 3 i va tenir en Pol Amat el seu botxí. L'egarenc jugava amb la selecció continental i va ser l'autor de l'empat a 3 quan els locals estaven llançats a l'atac per buscar el 4-2 que els donés el títol. Xavi Lleonart havia fet l'1-0 i el 3-1, Pepe Borrell l'empat a 1, Àlex Casasayas el 2-1 abans del descans, Will Blockley l'empat a 2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)