Un empat que val un quart lloc

Marfil. Els colomencs sumen un punt vital i certifiquen la quarta plaça de cara al ‘play-off'

Navarra3

Marfil 3

El Marfil va sumar ahir el punt necessari per acabar la lliga rere els tres grans del futbol sala espanyol i assegurar-se ser cap de sèrie en la primer eliminatòria del play-off pel títol. El millor resultat de la història del club en una fase regular. Sepe va obrir la llauna de penal etzibant el primer cop al Navarra. Va ser la primera estomacada d'una bona sèrie d'anades i vingudes que van marcar el duel. Els visitants van empatar mitjançant una desafortunada acció en què Rafa López es va marcar en pròpia porta i Carlitos, amb una genialitat d'esperó, va posar el Navarra al davant abans del descans. Després de la represa, el partit va prendre una altre aire i el Marfil va passar pel millor tram del matx, culminat per dues dianes, d'Adolfo i Medina, en els minuts 25 i 27. El Navarra, setè, es va jugar l'última carta pel partit i pel play-off jugant de cinc, i Jesulito va acabar empatant. Al Marfil, però, ja li valia l'empat per ser quart en la lliga. Feina feta.

MARFIL SANTA COLOMA: Dídac Plana, Rubén, Albert Segura, Sepe i Adolfo Fernández –cinc inicial– Lluc Parera, Rafa López, Alejandro Medina i Eric Martel. MAGNA NAVARRA: Asier, Eseverri, Jesulito, Roberto Martil i Rafa Usín – cinc inicial– Marc Tolrà, Íñigo, Dani Saldise, Joni i Carlitos. GOLS: 1-0 (11') Sepe. 1-1 (13') Rafa López en pròpia porta. 1-2 (16') Carlitos. 2-2 (25') Adolfo Fernández. 3-2 (27') Alejandro Medina. 3-3 (36') Jesulito. ÀRBITRE: Moreno Reina i Ramos Marín.