Rugbi

La Santboiana, en estat de gràcia

Rugbi. Encadena la setena victòria (30-31) i arribarà a l'última jornada amb possibilitats de jugar el ‘play-off'

La UE Santboiana va completar ahir una ratxa prodigiosa de set victòries seguides que li permeten somiar a jugar el play-off pel títol, un objectiu impensable fa poques setmanes. L'equip de Sant Boi va assaltar ahir un dels terrenys de joc més complicats de la lliga, el del Bathco de Santander (30-31), en un partit on l'obertura internacional de Tonga Tapu Apikotoa va tornar a excel·lir en el joc d'atac. La Santboiana no perd cap partit des del 2 de febrer.

El duel contra l'equip cantàbric, ja classificat per al play-off, va ser espectacular. Els jugadors locals van sortir a tot gas i en el primer quart d'hora ja manaven 10-0. Abans del descans Rubén Sanz va fer la primera marca dels catalans (10-5). El partit estava obert.

La segona part va ser una bogeria. Després d'una marca de Tapu (13-12), els locals van tornar a anotar en una acció de la davantera (20-19). La Santboiana es va quedar uns minuts amb dos jugadors menys i això ho va aprofitar el Bathco (25-19). La reacció als minuts finals va ser fulminant i dues marques de Tapu i Ferran Rodríguez van completar una remuntada èpica.

L'última jornada

En la darrera jornada la Santboiana rebrà el Salvador al Baldiri Aleu. Una victòria, combinada amb una ensopegada del Getxo i l'Ordizia, que tenen rivals complicats, permetria l'equip situar-se en el sisè lloc i jugar el play-off.