Hoquei sobre herba

Convidat poc habitual en una festa amb accent català

Hoquei sobre herba. El Polo, l'Egara, l'Atlètic i la Complu inicien avui el ‘play-off' pel títol de lliga. Els barcelonins són el rival a batre i els madrilenys, uns nouvinguts amb ganes de guerra

És l'última cita del curs i tothom vol estar ben atent i ben preparat per a tot allò que pugui passar. La divisió d'honor està en joc i els quatre millors equips de la lliga es juguen la feina feta durant el curs en una play-off a cara o creu. L'Eduardo Dualde, seu dels partits com a local del Polo, viurà, entre avui i demà, tres duels de molt nivell que decidiran qui es proclama campió de lliga. En aquests partits, tothom es coneix i ha jugat amb el rival que té al davant i, per tant, els petits detalls decidiran el desenllaç.

L'amfitrió, el Polo, encetarà el play-off (12 h) jugant contra un rival que semblava mort quan faltaven tres jornades per al final, però que ha ressuscitat gràcies a dos triomfs i un empat en el tram final de la segona fase. La Complutense va superar l'Atlètic Terrassa i l'Egara –aquest últim en la darrera jornada– i va certificar el seu bitllet per a la lluita final pel títol. Tot i treure's la soga del coll que havien dut durant tota la segona fase de la divisió d'honor, la Complu és un rival molt combatiu i que mai es dóna per vençut, guiat pels seus màxims golejadors, Maxi Falcioni i Alejandro De Frutos. Del Polo, campió de la copa del Rei en una final agònica contra l'Atlètic se'n pot esperar qualsevol cosa. És el rival a batre, l'actual campió i l'equip amb millors jugadors, però en diverses ocasions durant la temporada s'ha demostrat que tenen algun punt per on se'ls pot atacar, i aquest és l'objectiu dels dos representants egarencs, l'Egara i l'Atlètic Terrassa, que protagonitzen la segona semifinal (14 h). L'agressivitat i la pressió d'uns ratllats que van acabar la primera fase del campionat en primer lloc i que han baixat un pèl de rendiment en el segon tram, contra un grup jove i farcit d'il·lusió que dirigeix Roger Pallarols. El derbi més intens i amb més història de la lliga en el segon plat d'un play-off que diumenge coronarà el rei de l'hoquei sobre herba estatal. El Polo vol revalidar el títol, l'Egara i l'Atlètic retrobar-se amb la història, i la Complutense entrar-hi per la porta gran.

RC POLO
1r classificat en la lliga
7 VICTÒRIES 3 EMPATS 0 DERROTES
Títols de lliga: 11
Carlos G. Cuenca

ELS PROTAGONISTES DE LA FINAL A QUATRE

RC Polo - Complutense
12.00 h (avui)
Egara - Atlètic Terrassa
14.00 h (avui)
Final
12.30 h (demà)
ATLÈTIC TERRASSA
3r classificat en la lliga
4 VICTÒRIES 3 EMPATS 3 DERROTES
Títols de lliga: 20
Roger Pallarols
CLUB EGARA
2n classificat en la lliga
5 VICTÒRIES 2 EMPATS 3 DERROTES
Títols de lliga: 13
Patricio Kennan
COMPLUTENSE
4t classificat en la lliga
3 VICTÒRIES 4 EMPATS 3 DERROTES
Títols de lliga: 0
José Brasa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)