Rugbi

“Podríem ser més amunt”

Rugbi. Coral Vila reconeix que el quart lloc es podria haver millorat i no descarta sorprendre el CRAT: “Per res dono el partit per perdut”

“Aquest any, al principi, ens vam plantejar dos objectius. Un era jugar la final de la lliga catalana i guanyar-la, i ho vam aconseguir. I l'altre era ficar-nos al play-off”, recordava ahir Coral Vila, entrenadora del GEiEG de rugbi, que diumenge va tancar la fase regular de la divisió d'honor femenina en quart lloc després del 19-40 amb el Majadahonda i que jugarà la semifinal, a un partit amb el líder, el CRAT, i a la Corunya el 25 de maig. “Un cop vam començar la temporada, vaig creure que sí, que podíem ser més amunt del quart lloc. Però per les circumstàncies que hi ha hagut hem quedat quartes. Objectiu assolit, però sí que hauríem pogut quedar una mica més amunt si haguéssim disposat de totes les jugadores, per exemple, en el partit de l'Olímpico. Els altres dos els hem perdut amb totes les jugadores, però hem tingut períodes de dues o tres setmanes que no hem tingut tota la plantilla per entrenar-nos, amb el que això suposa”, acabava Vila. I sintetitzava: “Som a dintre, i un cop vist el partit del CRAT i com vam jugar diumenge i que vam fer moltes coses molt ben fetes, estic contenta.” I hi afegia, en vista del duel d'aquí a quinze dies: “Penso que a la Corunya tenim opcions de guanyar, no són molt superiors a nosaltres sinó que crec que estem en igualtat del condicions.” L'entrenadora ho argumentava: “Si ajuntem el que va sortir diumenge més el dinamisme del partit del CRAT serà un partit disputat. Juguem allà però tinc esperances i és un partit que per res el dono per perdut.” En el duel de lliga, a Girona, el GEiEG va perdre 24-28. “Fins als últims cinc minuts anàvem a davant”, recorda.

Efectius

“L'Eli Martínez no hi serà. Són tres setmanes de guix i tres de rehabilitació, com a mínim. No arriba, però l'equip està funcionant molt bé. És una baixa important però la resta de jugadores l'estant suplint molt bé”, deia en referència a la jugadora lesionada, amb una luxació al colze esquerre. I, un cop més, Vila no podrà disposar de la plantilla al complet a causa de la selecció Seven, concentrada a Valladolid pel torneig d'Amsterdam. “Tornem a ser l'equip que n'hi té més, i encara hi tindríem l'Eli. Ja estan classificades per l'any que ve, no sé quin plantejament tenen però tornarem a tenir només l'última setmana per preparar el partit, és el que hi ha”, es resignava Vila. Marta Cabané, Àfrica Celes, Anna Arnau i Cristina Song són les concentrades amb Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)