Futbol sala

Jordi Torras, dolgut amb el Barça

Futbol sala. El capità es va mostrar decebut per com s'han fet les negociacions per a la seva renovació. Ahir el club blaugrana va confirmar la seva marxa, la de Fernandão i la d'Igor

Era qüestió d'hores que el Barça ho fes oficial i només va tardar dos dies a confirmar-ho després que se sabessin, dilluns, les tres primeres baixes per al curs vinent. Jordi Torras, Igor i Fernandão no seran a la foto de família del Barça Alusport en el curs 2014/15. El tècnic blaugrana, Marc Carmona, ha decidit no comptar amb tres peces bàsiques del flamant campió d'Europa i l'any vinent es vestiran de curt lluny del Palau Blaugrana. Tampoc no van tardar a sorgir les primeres reaccions. El capità de la primera plantilla, Jordi Torras, va comparèixer en diversos mitjans i es va mostrar dolgut per la manera com ha fet les coses el club: “Ha estat un pèl estrany. Fa un mes em volien renovar, però les negociacions han anat de bé a molt malament.” Torras va reiterar que entén la decisió del club i “que són coses que passen a l'esport”, però que ell es veia dues temporades més jugant a alt nivell amb la samarreta blaugrana. Torras va preferir evitar parlar dels casos d'Igor i Fernandão i va explicar que “se sentia decebut” i que hi havia hagut “molts malentesos en les negociacions”. “He d'acceptar-ho i no puc fer-hi res més”, concloïa Torras.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)