Futbol sala

El Barça encarrila l'eliminatòria

Futbol sala. Els de Marc Carmona van notar les dues últimes finals, però van obtenir una victòria soferta

BARÇA5


JUMILLA3


El Barça Alusport no hauria de tenir problemes per accedir a les semifinals del play-off pel títol de lliga. Ahir afrontava un duel complicat a la incòmoda pista del Jumilla tenint
en compte que havia disputat dues finals exigents (UEFA Futsal Cup i copa), però se'n va sortir, possiblement amb més sofriment del que reflecteix la qualitat de les dues plantilles.

Els locals es van avançar en el marcador en una primera meitat de domini altern i en què tan sols es va concretar l'oportunitat de Suazo (15'). Després del descans, els catalans van posar setge a la porteria rival fins que Fernandao va equilibrar el resultat amb un xut potent. En una acció desafortunada dels locals, Rober es va fer un autogol i va donar avantatge als homes de Marc Carmona que van ampliar diferències a través de Sergio Lozano. Tot i el resultat (1-3), els murcians no es van entregar i van situar un incert 3 a 4 en el marcador. Saad, amb els locals jugant amb porter jugador, va sentenciar.

MONTESINOS JUMILLA: Chico, Cristian, Lolo Suazo, Ique i Chino –equip inicial–, Loren, Rober, Josiko, Pichi, Pizarro i Rubén Zamora. EQUIP: Cristian, Aicardo, Lin, Saad i Fernandao –equip inicial–, Torras, Dyego, Sergio Lozano, Igor i Wilde. GOLS: 1-o (15') Lolo Suárez. 1-1 (25') Fernandao. 1-2 (27') Rober (pp). 1-3 (28') Sergio Lozano. 1-4 (34') Lin. 2-4 (36') Chino. 3-4 (37') Pizarro. 3-5 (38') Saad ÀRBITRES: Martinez i Sánchez.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)